Artikel-ID : 00067601 / Laatst gewijzigd : 25-02-2014

De grootte van de titels in het startmenu van Windows verandert wanneer de VAIO uit slaapstand wordt geactiveerd.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De titels van het startmenu van Windows 8.1 kunnen van grootte veranderen wanneer het toestel uit slaapstand wordt geactiveerd.

Het probleem wordt opgelost door de nieuwste Windows-updates te installeren. Raadpleeg het onderstaande KB-artikel voor meer details.

http://support.microsoft.com/kb/2922474