Artikel-ID : 00068409 / Laatst gewijzigd : 30-01-2014

Wat is 3D Super Resolution?

3D Super Resolution geeft een beter 3D beeld en reproduceert de driedimensionale kijkervaring zo trouw mogelijk.

Deze superresolutie wordt bereikt door middel van een bijkomende diepgaande databankanalyse van 3D patronen, vormen, texturen en afstanden tussen objecten.

Hoe schakel ik ze in?

Om 3D Super Resolution in te schakelen, moet u de instelling Reality Creation (Realiteitschepping) van de tv op Auto of Manueel instellen.

Druk op de afstandsbediening op Home, kies Settings > Display > Picture > Reality Creation (Instellingen > Weergave > Beeld > Realiteitschepping) en selecteer Auto of Manueel.