Artikel-ID : 00069475 / Laatst gewijzigd : 17-02-2014

Opgenomen video lijkt te haperen

Bij toestellen met een Pentium Dual Core CPU kunnen frames wegvallen wanneer video in Full HD resolutie wordt opgenomen.

Het probleem kan worden opgelost door een lagere resolutie te kiezen tijdens de opname van de video.

Hoe selecteert u een lagere resolutie?

De selectie van een lagere resolutie hangt af van de gebruikte toepassing.

• Camera (Windows-toepassing)
    1. Start Camera.
    2. Veeg vanaf de rechtse rand en selecteer Settings (Instellingen).
    3. Klik op Options (Opties)
    4. Wijzig de videokwaliteit in 720p*.

* Afhankelijk van het onderwerp dat u opneemt, kan de selectie van 720p in Camera misschien niet volstaan. In dat geval moet u de video opnemen met arcSoft Camera voor VAIO, met resolutie 640x480.

• arcSoft Camera voor VAIO
    1. start arcSoft Camera voor VAIO.
    2. Klik op Setting > Resolution (Instelling > Resolutie).
    3. Selecteer 1280x720 of 640x480.