Artikel-ID : 00085284 / Laatst gewijzigd : 27-12-2017

Wat moet ik doen als tijdens een software-update via de USB-poort de melding "There is no update file" (Er is geen updatebestand) verschijnt?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om deze foutmelding tijdens een software-update te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat de updatemap de naam UPDATE (volledig in hoofdletters) heeft en alle hieronder vermelde bestanden bevat.

• MSBXX-FW.BIN
  • MSBXX-FW.ID
  • MSBXX-FW_MB.BIN
  • MSBXX-FW_MB.ID

Nadat je hebt bevestigd dat alle bestanden in de map UPDATE aanwezig zijn, kun je de bestanden downloaden en overbrengen naar je USB-opslagmedium.