Artikel-ID : 00093370 / Laatst gewijzigd : 12-10-2018

De Touchpad-afstandsbediening registreren.

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening op de toets HOME.
    2. Ga naar Settings (Instellingen).
    3. Selecteer System Settings (Systeeminstellingen).
    4. Selecteer Touchpad Remote Control Setup (Touchpad-afstandsbediening instellen) en volg de instructies op het scherm.
    5. Gebruik de Touchpad-afstandsbediening om de toets Volume lager ingedrukt te houden.
    6. Druk dan 3 seconden op de toets SOCIAL VIEW terwijl je de toets Volume lager ingedrukt houdt om de Touchpad-afstandsbediening te registreren.