Artikel-ID : 00079744 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Hoe kan ik van analoge of digitale services overschakelen naar satellietservices?

Satellietservies kunnen via de afstandsbediening op twee manieren worden geactiveerd.

Optie 1: Druk op de toets Analogue/Digital (Analoog/Digitaal)

Je kunt nu schakelen tussen afgestemde analoge, digitale antenne/kabel en digitale satelliet services.

Optie 2: Druk op de toets Home

1. Selecteer in het menu Home, TV-categorie.

Selectielijst met tv-kanalen

2. Selecteer de gewenste servicelijst. De lijst met kanalen wordt geopend.

Opmerking: De lijst met beschikbare services hangt af van het model en de afgestemde services.

Selectie digitaal/analoog/satelliet