Artikel-ID : 00081056 / Laatst gewijzigd : 06-05-2014

Automatische softwaredownload mislukt met fout 7003 of 7103, of de download gaat niet verder

Deze problemen kunnen optreden als gevolg van trage of slechte netwerkprestaties. Sluit je tv aan met een bedrade LAN-verbinding vanaf je modem of router of onderneem aanvullende stappen om het probleem op te lossen .

Raadpleeg een automatische software-update voor je tv ontvangen voor meer informatie over het automatisch ontvangen van nieuwe software of update de software handmatig .