Artikel-ID : 00096060 / Laatst gewijzigd : 20-03-2018

Wat is Sound Photo en moet ik doen als er geen audio is?

Sound Photo is toegevoegd aan dePlayMemories Camera App, een service voor het downloaden van apps die de gebruikers in staat stelt een aantal functies toe te voegen aan hun camera.

Door bijvoorbeeld geluid op te nemen voor en na de sluiter, stelt Sound Photo de gebruikers in staat het moment waarop ze de foto nemen opnieuw te beleven. Deze weergave is niet beperkt tot camera's. Ze is ook mogelijk op pc's, mobiele apparaten en tv's.
    Op de tv wordt het pictogram Sound Photo weergegeven in de miniatuurweergave van de fotolijst in het menu Home en in de Media Player.

Voor het weergeven van de Sound Photo is de tv-software PKG2.221 of nieuwer vereist. Je kunt de versie van je tv-software controleren door op de toets Home op de meegeleverde afstandsbediening te drukken en ?Help >  Customer Support > System information (Help > Klantondersteuning > Systeeminformatie) te selecteren.
    Als de tv-software ouder is, kun je  de software van je tv rechtstreeks updaten via het internet of handmatig via een USB-stick, als je tv geen internetverbinding heeft. .

Wat als het geluid ontbreekt?

Als het geluid van de Sound Photo ontbreekt, moet je op de volgende punten letten:

• Sommige DLNA media server-apps zijn mogelijk niet in staat om het geluid van de Sound Photo correct te verzenden. Probeer dit op te lossen met de mediaserver-softwareprovider  of speel de Sound Photo af vanaf een USB-stick.
    • De Photo Share -app in de tv ondersteunt de geluidsweergave voor Sound Photo niet. Speel de Sound Photo af vanaf de smartphone via Screen mirroring of via de MHL-kabel.
    • Het geluid van de Sound Photo kan niet worden weergegeven met de Diavoorstelling  in de snelheid [Slow] (Traag). Verander de snelheid van de Diavoorstelling naar [Medium] (Gemiddeld) of [Fast] (Snel) door tijdens de Diavoorstelling op de toets Options (Opties) op de afstandsbediening te drukken en Playback Options > Slideshow Speed (Afspeelopties > Snelheid van de diavoorstelling) te selecteren  > en selecteer  [Fast] of [Medium].