Artikel-ID : 00096736 / Laatst gewijzigd : 30-11-2017

Hoe gebruik ik de SimulView-functie?

De vereisten voor het gebruik van de SimulView-functie zijn:

• Een SimulView compatibele 3D-tv met 3D-bril.
    • Een PlayStation 3 (met firmwareversie 3.10 of later) die is aangesloten op de tv met een HDMI-kabel.
    • Een videogame die de SimulView-functie ondersteunt.

Stel de Auto 3D-modus op je tv in op Auto 1 of Auto 2 door te drukken op de toets HOME op de meegeleverde afstandsbediening en selecteer Settings > Display > 3D Settings > Auto 3D(Instellingen > Scherm, 3D-instellingen > Auto 3D). Je tv zal automatisch overschakelen naar de correcte modus wanneer je een SimulView-compatibele game speelt.