Artikel-ID : 00105169 / Laatst gewijzigd : 03-10-2017

Wanneer ik mijn Samsung Galaxy S3-smartphone op het apparaat aansluit met behulp van de functie MirrorLink, wordt het gespiegelde scherm staand weergegeven. Kan dit worden gewijzigd naar een liggende stand?

Door de software op uw Samsung Galaxy S3-smartphone bij te werken naar de meest recente versie, zou het probleem moeten worden opgelost.

Neem voor meer informatie over de updateprocedure contact op met de leverancier van uw smartphone.