Artikel-ID : 00116535 / Laatst gewijzigd : 28-11-2019

Er kan niet opnieuw verbinding worden gemaakt met het Bluetooth-audioapparaat.

Volg de onderstaande procedure om opnieuw verbinding te maken.

1. Druk op de autoradio op de knop SRC en selecteer BT Audio.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop PAUSE om het afspelen te starten.
      OPMERKING: Hoe vaak de knop PAUSE moet worden ingedrukt, hangt af van het aangesloten Bluetooth-audioapparaat en andere omstandigheden.
    3. Verbetert de situatie niet, gebruik dan het Bluetooth-audioapparaat om de Bluetooth-verbinding met de autoradio opnieuw tot stand te brengen.