Artikel-ID : 00106553 / Laatst gewijzigd : 23-01-2018

Waarom kan ik geen 3D bekijken wanneer de 3D-tv verbonden is met de 3D-speler en de versterker/thuisbioscoop?

U kunt geen 3D bekijken wanneer de 3D-tv verbonden is met de 3D-speler en de versterker/thuisbioscoop.

Dit probleem kan zich voordoen bij een versterker/thuisbioscoop waarbij het 3D-videosignaal niet wordt verzonden vanwege de HDMI®-verbinding. Zie het onderstaande diagram.

Om dit probleem op te lossen, maakt u een verbinding op de volgende manier.

Wat u nodig zult hebben:

1. 3D-speler - 3D-Blu-ray Discspeler
    2. 3D-tv
    3. Versterker/thuisbioscoop
    4. Een hogesnelheids-HDMI®-kabel
    5. Een optische kabel
    6. Een Sony 3D-bril en -zender

Opmerking: Indien de Sony-tv geschikt is voor 3D , zult u een actieve 3D-bril en 3D-Synczender afzonderlijk moeten aankopen. Sony-tv's met ingebouwde 3D-technologie hebben een zender in de tv ingebouwd en worden geleverd met actieve 3D-brillen.

7. 3D-media voor Blu-ray Disc

Verbindingsinstructies:

1. Sluit een hogesnelheids-HDMI®-kabel aan:
      a. HDMI® OUT-aansluiting op de 3D-speler
      b. HDMI® IN-aansluiting op de 3D-tv

Opmerking: Voor 3D-inhoud hebt u een hogesnelheidskabel nodig. Op de kabel zou een markering High-Speed (Hoge snelheid) moeten staan.

2. Sluit een optische kabel aan op:
      a. Optical OUT -aansluiting op de 3D-tv
      b. Optical IN -aansluiting op de versterker/thuisbioscoop

Sluit een HDMI®-kabel aan op:
      c. HDMI® OUT-aansluiting op de versterker/thuisbioscoop
      d. HDMI® IN-aansluiting op de 3D-tv

Hoe kan ik de aansluiting van de apparatuur testen en hoe kan ik de apparatuur bedienen

1. Schakel alle aangesloten apparaten in. 3D-tv, actieve 3D-bril, 3D-Blu-ray-speler en versterker/thuisbioscoop
    2. Kies het juiste HDMI®-kanaal op de tv waarmee de 3D-Blu-ray-speler verbonden is.
    3. Kies de ingangsbron op de versterker/thuisbioscoop waarmee de optische kabel verbonden is. Voorbeeld Video 1
    4. Plaats een 3D-Blu-rayschijf in de 3D-speler en speel de schijf af.

Als de tv het beeld en geluid van de 3D-speler weergeeft, zijn de apparaten juist verbonden.

Opmerking: Het zal misschien nodig zijn om de 3D-functie van de tv en 3D-speler te activeren via de menusystemen. Voor meer informatie, raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor uw model.