Artikel-ID : 00107262 / Laatst gewijzigd : 08-05-2017

Kan ik meerdere vaste schijven tegelijk aansluiten op mijn tv om opnames te maken?

Tenzij uw tv twee USB-poorten heeft, kan er slechts één vaste schijf (HDD) worden gebruikt om gelijktijdig mee op te nemen.

Als de tv twee USB-poorten heeft, kunnen beide onder de volgende omstandigheden worden herkend:

• één HDD is verbonden met de USB-poort "HDD REC", die gebruikt wordt om op te nemen.
    • één HDD is verbonden met de andere USB-poort, die gebruikt wordt om inhoud (afbeeldingen, muziek of video’s) op uw tv weer te geven.

OPMERKING: Het aansluiten van HDD’s via een USB-hub wordt niet ondersteund. Sluit de HDD rechtstreeks aan op uw tv.