Artikel-ID : 00117713 / Laatst gewijzigd : 02-04-2019

Kan ik mijn Sony Android-tv bedienen zonder de bijgeleverde afstandsbediening?

Ja, u kunt uw tv bedienen met de bedieningsknoppen op het televisietoestel, maar de HOME-toets en de pijltoetsen zijn dan niet beschikbaar.

Als u een smartphone of tablet hebt, kunt u TV SideView gebruiken om de tv te bedienen zoals met een afstandsbediening.

OPMERKING: U kunt TV SideView downloaden van de App Store (iOS) of Play Store (Android OS).
    Raadpleeg voor meer informatie de TV SideView-pagina.