Artikel-ID : 00185468 / Laatst gewijzigd : 11-10-2017

Hoe pas ik de geluidsinstellingen aan wanneer CUSTOM (Aangepast) in de P-EQ (equalizer) is geselecteerd

Als u de geluidsinstelling van het audiosysteem wilt aanpassen wanneer de modus CUSTOM (Aangepast) in de instelling P-EQ (EQUALIZER) is geselecteerd, installeert u de Music Center-app (SongPal) op uw mobiele apparaat.

OPMERKING: Ga voor meer algemene informatie over Music Center (SongPal) naar de pagina Music Center (SongPal)  .