Artikel-ID : 00159066 / Laatst gewijzigd : 27-12-2017

Er ontbreekt een netwerkservice

Volg de onderstaande stappen om de lijst met netwerkservices te vernieuwen:

• Als u de lijst met netwerkservices nog nooit hebt bijgewerkt
      1. Verbind uw Blu-ray Disc-speler met het internet.
      2. In het gedeelte Aanbevolen Apps van het menu Home, drukt u op de knop ENTER op de afstandsbediening.
      3. De lijst met netwerkservices wordt bijgewerkt.
    • Als u de lijst met netwerkservices al eerder hebt bijgewerkt
      1. Open een willekeurige app en druk op de knop OPTIONS op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Update List Services (Lijstservices bijwerken) of Update List (Lijst bijwerken).

Als bij modellen Blu-ray Disc-spelers uit 2015 de apps ontbreken nadat de speler verbonden is met het netwerk, vernieuwt u de apps als volgt:

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
    2. In het menu HOME selecteert u Alle Apps (Alle apps).
    3. In de categorie All Apps (Alle apps) selecteert u Others (Overige).
    4. In de categorie Others (Overige) selecteert u Activate Enhanced Features (Activeer verbeterde functies).

OPMERKING: De Blu-ray Disc-speler vernieuwt de internetinhoud. Druk op HOME op de inbegrepen afstandsbediening als de inhoud gereed is.