Artikel-ID : 00116801 / Laatst gewijzigd : 23-04-2021

Hoeveel opslagruimte is er beschikbaar op mijn Sony Android-tv?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Uw Sony Android-tv wordt geleverd met een vooraf bepaalde hoeveelheid ingebouwde opslagruimte. De totale hoeveelheid vrije interne ruimte kan variëren, afhankelijk van het model.

Raadpleeg de specificaties van uw tv voor modelspecifieke informatie. De tv-specificaties staan op de pagina met uw tv-model op onze ondersteuningswebsite. Hier is een voorbeeldpagina met specificaties (model KD-49XH9505)

U kunt wel zien hoeveel ruimte uw apps, video's of afbeeldingen momenteel in beslag nemen door de onderstaande stappen te doorlopen:

1. Druk op de HOME-knop van de afstandsbediening.
    2. Selecteer [Instellingen].*
    3. Selecteer [Storage & Reset] (Opslag en resetten).
    4. Selecteer [Storage] (Opslag) om een lijst te zien van opgeslagen apps, afbeeldingen en downloads.

OPMERKINGEN

• Toepassingen hebben mogelijk ruimte nodig voor de eerste download en extra ruimte voor game-inhoud binnen de app of voor andere gegevens.
    • U kunt games en apps overbrengen naar draagbare opslagapparaten zoals USB-sticks of vaste schijven (HDD's).
    • Het menupad dat hier wordt weergegeven, is alleen ter referentie en kan variëren afhankelijk van het land, het tv-model of de firmwareversie.
    • *Voor Android Oreo (OSV-O) staat het pictogram voor de instellingen Instellingenpictogram in de rechterbovenhoek.