Artikel-ID : 00116801 / Laatst gewijzigd : 26-02-2019

Hoeveel opslagruimte is er beschikbaar op mijn Sony Android-tv?

Uw Sony Android-tv wordt geleverd met een vooraf bepaalde hoeveelheid ingebouwde opslagruimte. De hoeveelheid beschikbare interne opslagruimte is 8,2 GB. U kunt echter wel zien hoeveel ruimte uw apps, video's of afbeeldingen momenteel in beslag nemen door deze stappen te doorlopen:

1. Druk op de HOME-knop op de afstandsbediening
    2. Selecteer [Instellingen]*
    3. Selecteer [Opslag & reset]
    4. Selecteer [Opslag] om een lijst met opgeslagen apps, foto's en downloads te zien

OPMERKINGEN:

• Toepassingen hebben mogelijk ruimte nodig voor de eerste download en extra ruimte voor game-inhoud binnen de app of voor andere gegevens
    • U kunt games en apps overzetten naar draagbare opslagapparaten zoals USB-sticks of harde schijven (HDD's)
    • De hier afgebeelde screenshots zijn alleen bedoeld ter illustratie. Het daadwerkelijke scherm kan enigszins afwijken, afhankelijk van uw land, model of firmwareversie
    • Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogramSettings icon in de rechterbovenhoek