Artikel-ID : 00155908 / Laatst gewijzigd : 05-08-2019

Kan ik de microfoon van een smartphone of tablet gebruiken voor de functie Voice Search?

Ja, u kunt de microfoon van uw mobiele apparaat gebruiken voor stem-/spraakherkenning met de volgende apps:

Voor mobiele apparaten met Android™

• Video & TV SideView-app

OPMERKINGEN:

• De lijst met ondersteunde apparaten en besturingssystemen is beschikbaar op de Video & TV SideView-website.

• Afhankelijk van het model van uw tv kunt u mogelijk de spraakherkenningsfunctie van Video & TV SideView niet gebruiken.
        Gebruik in dergelijke gevallen de meegeleverde afstandsbediening of de ingebouwde microfoon (alleen bepaalde modellen hebben een ingebouwde microfoon).

• Android TV™-afstandsbediening

OPMERKING: de informatie over het ondersteunde besturingssysteem is beschikbaar op de Android TV Remote Control-website.

Voor mobiele apparaten met iOS

• Android TV

OPMERKING: de informatie over het ondersteunde besturingssysteem is beschikbaar op de Android TV-website.

*Android en Android TV zijn handelsmerken van Google LLC