Artikel-ID : 00156684 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Hoeveel bestanden kunnen worden opgeslagen op een USB-opslagapparaat om muziek af te spelen op het audiosysteem?

Er kunnen op een USB-apparaat 30.000 nummers worden opgeslagen om te worden afgespeeld op het audiosysteem.

OPMERKING: Op de CMT-SBT20 en CMT-SBT20B kunnen 999 nummers worden opgeslagen.

Als er echter een groot aantal niet-muziekbestanden wordt opgeslagen, of als er sprake is van een complexe mapstructuur, kan het lang duren voordat de bestanden worden gelezen, met als gevolg dat er geen muziek wordt afgespeeld.