Artikel-ID : 00138120 / Laatst gewijzigd : 20-08-2020

Hoe u X-Reality Pro en andere functies in de demomodus kunt weergeven

Alleen demo's van functies die door de tv worden ondersteund, kunnen worden geselecteerd.

Demo-inhoud afspelen

1. Schakel Demomodus in.
      1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
      2. Selecteer  Instellingen.
      3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
        • Selecteer ApparaatvoorkeurenWinkelmodusinstellingenDemomodus → stel in op Aan(Android™ 9)
        • Selecteer WinkelmodusinstellingenDemomodus → stel in op Aan(Android 8.0 of lager)

2. Selecteer afhankelijk van de versie van het besturingssysteem van uw tv hieronder een procedure.

Voor Android 9 / Android 8.0

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
      2. Selecteer  Apps.
      3. Kies Demomodus.
      4. Gebruik een van de onderstaande procedures om een demo af te spelen.
        • Selecteer Afspelen starten.
        • Selecteer Ingebouwd demopatroon selecteren en kies het gewenste demomenu dat u wilt afspelen.

Voor Android 7.0 of lager

1. Druk op de afstandsbediening op de knop INPUT en schakel over naar een tv-uitzending of een scherm voor een externe ingang.
      2. Druk op de afstandsbediening op Actie Menu.
      3. Selecteer Demolus of ePOP+Feature demo. De demolus wordt gestart.
      4. Druk op de afstandsbediening op Actie Menu.
      5. Selecteer het gewenste demomenu dat u wilt afspelen.

Hoe kan de demomodus worden uitgeschakeld?

Na het afspelen stelt u als volgt de demomodus en de beeldherstelmodus in op Uit. Wanneer de demomodus wordt ingeschakeld, wordt de beeldherstelmodus automatisch ingeschakeld. Wanneer de beeldherstelmodus is ingeschakeld, blijven de beeldkwaliteitsinstellingen voor etalagedisplays behouden. Zet deze instelling daarom uit.

1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
    2. Selecteer  Instellingen.
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer ApparaatvoorkeurenWinkelmodusinstellingen(Android 9)
      • Selecteer Winkelmodusinstellingen(Android 8.0 of lager)
    4. Selecteer Demomodus en stel deze optie in op Uit.
    5. Selecteer Beeldherstelmodus en stel deze optie in op Uit.