Artikel-ID : 00148975 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Kan ik DSEE HX gebruiken met audiobestanden met hoge resolutie?

U kunt de instelling DSEE HX inschakelen tijdens het afspelen van audiobestanden met hoge resolutie, maar dit heeft geen gevolgen voor de geluidskwaliteit.

OPMERKINGEN:

• U kunt de instelling DSEE HX gebruiken voor bestanden met een samplingfrequentie van 48 kHz of lager. Raadpleeg de specificaties of de meegeleverde gebruiksaanwijzing voor meer informatie over de samplingfrequentie.
    • Als de instelling DSEE HX is ingesteld op OFF (UIT), controleert het autoradiosysteem automatisch of de bestanden geschikt zijn voor afspelen.