Artikel-ID : 00149111 / Laatst gewijzigd : 03-10-2017

Welke afspeelvolgorde voor nummers wordt toegepast wanneer ik poort USB1 of USB2 gebruik van de autoradio?

De afspeelvolgorde voor nummers bij gebruik van poort USB1 of USB2 van de autoradio is als volgt:

• Voor USB-apparaten, mobiele apparaten en Walkman-spelers

Mappen en mapinhoud worden afgespeeld in alfabetische volgorde voor letters, in numerieke volgorde voor getallen en in symboolvolgorde (op basis van UTF-8).

• Voor Apple® iPhone® en Apple iPod®

Nummers worden afgespeeld in de volgorde die wordt bepaald door de Apple iTunes®-toepassing.