Artikel-ID : 00149252 / Laatst gewijzigd : 02-06-2016

Het volumeniveau van AUX2 kan niet worden aangepast of wordt niet weergegeven in het instellingenmenu.

U kunt alleen het volumeniveau van het apparaat op AUX1 (voorzijde) aanpassen vanuit het instellingenmenu van het autoradiosysteem. Als u het volumeniveau van het apparaat op AUX2 (achterzijde) wilt aanpassen, wijzigt u de instellingen van het verbonden apparaat.

Voer deze stappen uit om het volumeniveau van het apparaat op AUX1 aan te passen:

OPMERKING: Start de weergave van het draagbare audioapparaat op een gemiddeld volume en stel uw gebruikelijke luistervolume in op het andere apparaat.

1. Houd op de meegeleverde afstandsbediening de knop MENU ingedrukt.
    2. Selecteer Sound (Geluid).
    3. Selecteer AUX Level (AUX-niveau).