Artikel-ID : 00159712 / Laatst gewijzigd : 07-08-2017

Hoe bedien ik het volume van een Bluetooth-apparaat dat is gekoppeld aan de Blu-ray Disc-speler?

Volg de onderstaande stappen op om het volume van een Bluetooth-apparaat dat is gekoppeld aan de Blu-ray Disc-speler aan te passen.

BELANGRIJK: Zorg er voordat u de onderstaande stappen opvolgt voordat u controleert of het Bluetooth-apparaat juist is gekoppeld aan de Blu-ray Disc-speler .

1. Druk op de knop OPTIONS (OPTIES) op de meegeleverde afstandsbediening, terwijl de Blu-ray Disc-speler in de afspeelmodus staat.
    2. 2. Selecteer Bluetooth-volume.
    3. Druk op de knop PIJL NAAR BOVEN Afbeelding ofAfbeelding PIJL NAAR BENEDEN om het volume van het aangesloten Bluetooth-apparaat aan te passen.

OPMERKING: Sommige Bluetooth-apparaten ondersteunen wellicht geen volumeaanpassingen via de aansluiting op Bluetooth. Pas in dit geval het volume aan op het Bluetooth-apparaat zelf.