Artikel-ID : 00159056 / Laatst gewijzigd : 27-12-2017

Hoe speel ik een map of een bestand af op de Blu-ray Disc-speler?

Om een map of een bestand af te spelen van een disk of een USB-apparaat op de Blu-ray Disc-speler, gebruikt u een van de volgende methodes:

Met de knop PLAY (Afspelen)

1. Met de inbegrepen infraroodafstandsbediening selecteert u een map of bestand.
    2. Druk de knop PLAY (Afspelen).

Met de knop ENTER

1. Met de inbegrepen infraroodafstandsbediening selecteert u een bestand.
    2. Druk op de knop ENTER.

Met de knop OPTIONS

1. Druk op de inbegrepen afstandsbediening op de knop OPTIONS .
    2. In het menu selecteert u Play (Afspelen) /View Image (Afbeelding bekijken).

OPMERKING: Als u een video- of muziekbestand vanaf het begin wilt afspelen, selecteert u Play from beginning (Afspelen vanaf begin) in het menu.