Artikel-ID : 00159103 / Laatst gewijzigd : 02-10-2018

Veelgestelde vragen over de specificaties van HDMI-aansluitingen op de Blu-ray Disc-speler (UHP-H1)

Hieronder staat een tabel met veelgestelde vragen (FAQs) over de videospecificaties van de HDMI-aansluiting als u de UHP-H1 gebruikt.

Video

V1: Wat is de hoogste resolutie die HDMI kan genereren (HDMI1, HDMI2)?

A1: 4K 24P/60P, alleen van HDMI1.

V2: Beeld in de optimale resolutie weergeven.

A2: Voor de optimale resolutie stelt u Output Video Resolution (Video-uitvoerresolutie) in op Auto op de Blu-ray Disc-speler.

Volg de onderstaande stappen:

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Installatie.
    3. Selecteer Output Video Resolution (Video-uitvoerresolutie) in de categorie Screen Settings (Scherminstellingen).
    4. Selecteer Auto.

Q3: Kan HDMI (HDMI1, HDMI2) uitvoer produceren op twee niet-identieke tv's?

A3: Ja. De speler kan worden aangesloten met HDMI-kabels via een versterker of direct op een tv. (De uitzondering is de 4K-tv, die alleen kan worden aangesloten via HDMI1.)

V4: Kunnen beide typen HDMI (HDMI1, HDMI2) dezelfde resolutie genereren?

A4: Dat hangt af van de specificaties van uw tv. Nadat u de uitgangsresolutie hebt ingesteld, bepaalt de Blu-ray Disc-speler de hoogste resolutie die beide tv's ondersteunen.

V5: Als u verbinding met de tv maakt via een versterker, verschijnt er geen beeld op het tv-scherm.

A5: Als de aangesloten versterker of tv niet compatibel is met 4K, dan verschijnt er geen beeld op het tv-scherm als Output Video Resolution (Video-uitvoerresolutie) bij de Screen Settings (Scherminstellingen) van de Blu-ray Disc-speler is ingesteld op 4K.

In dat geval probeert u het volgende:

• Als de tv niet compatibel is met 4K:
      Zet de Output Video Resolution (Video-uitvoerresolutie) bij de Screen Settings (Scherminstellingen) op Auto.
    • Als de versterker niet compatibel is met 4K:
      Zet de Output Video Resolution (Video-uitvoerresolutie) in Screen Settings (Scherminstellingen) op Auto (Automatisch) of sluit de Blu-ray Disc-speler rechtstreeks op de tv aan met een HDMI-kabel.

Audio

V6: Maakt het voor de audio-uitgangsindeling uit of de Blu-ray Disc-speler op de tv is aangesloten met of zonder een versterker?

A6: Dat hangt af van uw tv en de versterkerinstellingen. De hoogste voor beide apparaten beschikbare indeling wordt geselecteerd.

V7: Wordt hoge resolutie-geluid ondersteund door HDMI-audio?

A7: Ja, hoge resolutie-geluid wordt ondersteund.

V8: Wat zijn de ondersteunde audio-indelingen voor HDMI-audio met hoge resolutie?

A8: De volgende indelingen zijn compatibel:

• DSD (DSF en DFF)
    • FLAC
    • ALAC
    • AIFF
    • WAV

Afspelen

V9: Waarom duurde het bij het hervatten van het afspelen 4-6 seconden voordat er beeld was?

A9: Omdat het overgangsproces van de uitvoerresolutie wat tijd nodig heeft om het beeld op normale wijze weer te geven op het aangesloten apparaat.

V10: Kan ik tijdens het afspelen uitvoer via de luidsprekers aangesloten op de versterker wijzigen in uitvoer via de luidsprekers van de tv?

A10: In de versterkerinstelling kunt u beter kiezen voor tv-uitgang in plaats van versterker voor de audio.

V11: Kan deze Blu-ray Disc-speler een 4K UHD-disc afspelen?

A11: Deze Blu-ray Disc-speler ondersteunt op dit moment geen 4K UHD- of de oorspronkelijke 4K video-indeling.