Artikel-ID : 00153869 / Laatst gewijzigd : 10-10-2017

Hoe kan ik de netwerkconnectiviteit voor mijn draadloze luidsprekers controleren?

De Music Center-app (SongPal) kan u helpen bij de diagnose van de netwerkverbinding tussen compatibele draadloze luidsprekers en uw toegangspunt (doorgaans uw router).

BELANGRIJK: Controleer de compatibele producten voor dit artikel via de koppeling onderaan.
    http://songpal.sony.net/en_ww/device.html

Ga als volgt te werk om te zien of er connectiviteitsproblemen zijn of als u de Wi-Fi-signaalsterkte wilt controleren:

1. Open de app Music Center (SongPal).
    2. Tik op Speaker & Group (Luidspreker en groep).
    3. Selecteer de draadloze luidspreker waarvan u de connectiviteitsinformatie wilt controleren.
    4. Blader omlaag in het menu en selecteer Settings (Instellingen).

Settings (Instellingen)

5. Selecteer in het menu Settings (Instellingen):
      • Network Connection Diagnosis (Diagnose van netwerkverbinding) als u wilt controleren of er mogelijke connectiviteitsproblemen zijn
      • Wi-Fi Signal Strength Check (Controle van Wi-Fi-signaalsterkte) ter beoordeling van de sterkte van het Wi-Fi-signaal

Netwerkverbinding

6. Music Center (SongPal) zal vervolgens de desbetreffende diagnose of signaalontvangststerkte ophalen voor uw luidspreker.

Network Connection Diagnosis (Diagnose van netwerkverbinding)

Wi-Fi Signal Strength Check (Controle van Wi-Fi-signaalsterkte)

Verbindingsdiagnose Afbeelding

Als de Network Connection Diagnosis (Diagnose van de netwerkverbinding) aangeeft dat er netwerkproblemen zijn tussen uw draadloze luidspreker en uw toegangspunt/router, vindt u tips en hints om deze te verhelpen.

Op dezelfde wijze zal de gids voor probleemoplossing van de Wi-Fi Signal Strength Check (Controle van Wi-Fi-signaalsterkte) u helpen om de netwerkconnectiviteit voor uw luidspreker te verbeteren en te bepalen of de signaalontvangst al dan niet als sterk genoeg wordt beschouwd.