Artikel-ID : 00158023 / Laatst gewijzigd : 15-02-2018Afdrukken

Opgelet: Gebruik van de Sony Li-Ion VTC cilindrische batterijcel in elektronische sigaretten en dergelijke wordt niet aangeraden

    Sony neemt de veiligheid van onze consumenten uiterst serieus. We zijn er ons onlangs bewust van geworden dat er mensen zijn die onze VTC cilindrische batterijcel gebruiken op een manier waarvoor Sony ze niet heeft bedoeld: In elektronische sigaretten en vape pens.

    Sony heeft de Li-Ion VTC cilindrische batterijcel niet getest in elektronische sigaretten en vape pens. Vanwege het hoge vermogen gelden er voor het gebruik van Sony Li-Ion VTC cilindrische batterijcel veiligheidsmaatregelen en -mechanismen om ze op een veilige manier te kunnen gebruiken. Sony kent geen elektronische sigaretten of vape pens die over dergelijke veiligheidsmechanismen beschikken.

    Verkeerd gebruik van de Sony Li-Ion VTC cilindrische batterijcel in elektrische sigaretten en vape pens kan ernstig gevaar opleveren voor persoonlijke bezittingen en veiligheid.

    De Sony Li-Ion VTC cilindrische batterijcel worden verkocht aan fabrikanten en zijn bedoeld voor de voeding van producten, zoals elektrisch gereedschap, die gebruikmaken van bepaalde veiligheidsvoorzorgen en -mechanismen die aan onze kwaliteitsnormen voldoen.