Artikel-ID : 00165528 / Laatst gewijzigd : 06-12-2019

Een beeld in 4K (50p/60p) van een extern apparaat wordt niet normaal weergegeven

Als u de volgende soorten beelden vanaf een extern apparaat op de tv wilt bekijken, gebruikt u een supersnelle Premium HDMI-kabel met 18 Gbps bandbreedte.

• 4K (50, 60 Hz) YCbCr 4:4:4 / 8-bits
    • 4K (50, 60 Hz) YCbCr 4:2:2 / 8-bits
    • 4K (50, 60 Hz) YCbCr 4:2:0 / 10-bits
    • 4K (50, 60 Hz) YCbCr 4:2:2 / 10-bits
    • 4K (50, 60 Hz) YCbCr 4:2:2 / 12-bits
    • RGB-signaal

Wijzig de instelling Indeling HDMI-signaal. Volg deze procedure om de indeling van het HDMI-signaal in te stellen.

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Externe ingangen in de categorie TV.
    4. Selecteer Indeling HDMI-signaal en stel de optie in op Verbeterde indeling.
    OPMERKINGEN:
    • 4K-signalen (50p/60p) worden alleen ondersteund door de HDMI IN 2/3.
    • Als het signaal de verbeterde indeling heeft, kan beeld of geluid niet worden uitgevoerd door een aantal externe apparaten die geen ondersteuning bieden voor 4K. Wijzig in dat geval de signaalindeling in de standaardindeling of schakel de HDMI-kabel naar een ingang voor signalen in standaardindeling.

Voor meer informatie over welke video-indelingen worden ondersteund door uw tv, raadpleegt u de volgende veelgestelde vraag.
    Typen 4K-videosignalen (50p/60p) die worden ondersteund door de tv