Artikel-ID : 00166040 / Laatst gewijzigd : 25-03-2019

Ik kan geen verbinding maken met een Bluetooth-apparaat wanneer ik de draadloze stereofunctie gebruik

U kunt geen verbinding maken met de luidspreker als het LINK-lampje (Koppeling) groen is. Om van het apparaat dat via Bluetooth is verbonden geluid weer te geven uit de luidspreker met de draadloze stereofunctie, verbindt u het apparaat via Bluetooth met de luidspreker als het LINK-lampje oranje is.