Artikel-ID : 00170599 / Laatst gewijzigd : 16-10-2017

Hoe registreer ik mijn tv op Amazon Prime Video?

Maak als volgt uw Amazon Prime Video-account aan:

1. Ga op uw pc naar Amazon Prime Video en selecteer de optie om uw Amazon-account aan te maken.

Afbeelding
    2. Volg de instructies op het scherm om uw nieuwe Amazon Prime-account aan te maken.

Afbeelding
    3. Nadat uw account is aangemaakt, wordt u omgeleid naar een pagina waar u om uw activeringscode wordt gevraagd.

Afbeelding

De activeringscode verkrijgen:

1. Open de Amazon-app op uw tv.

Afbeelding

2. Meld u aan met uw zojuist aangemaakte Amazon Prime-account.

Afbeelding

3. Er verschijnt een code van zes letters op uw tv-scherm.

Afbeelding

4. Voer de code die op uw tv-scherm wordt getoond, in het activeringsvenster op uw pc in.

Afbeelding
    5. Uw tv is geregistreerd met uw Amazon Prime-account.

Afbeelding

OPMERKING: Informatie over geregistreerde producten, zoals uw tv, kunt u vinden op Manage My Device (Mijn apparaat beheren)

Afbeelding