Artikel-ID : 00171785 / Laatst gewijzigd : 20-08-2020

Hoe verander ik de taal van de screen reader in een andere taal?

De taal van de screen reader kan alleen worden gewijzigd als de tv verbinding heeft met internet.
    Voer de volgende stappen uit voor meer informatie over het wijzigen van de taal.

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
    2. Selecteer tandwielpictogram Instellingen.
    3. Selecteer Toegankelijkheid in de categorie Systeemvoorkeuren.
    4. Selecteer Text to speech (Tekst naar spraak).
    5. SelecteerEngine Configuration (Engine-configuratie). (Voor Android™ 7.0 of nieuwer)
    6. Selecteer Taal en selecteer vervolgens de gewenste taal.