Artikel-ID : 00174243 / Laatst gewijzigd : 02-10-2017

Ik kan Spotify niet afspelen met de knop MUSIC SERVICE (MUZIEKDIENSTEN)

De Spotify-app werkt niet met de knop MUSIC SERVICE (MUZIEKDIENSTEN).

BELANGRIJK: Om de knop MUSIC SERVICE (MUZIEKDIENSTEN) te gebruiken heeft u een Spotify PREMIUM-account nodig.

Door de instellingen in de volgende procedure uit te voeren kunt u Spotify afspelen via de knop MUSIC SERVICE (MUZIEKDIENSTEN).

1. Installeer de Spotify-app op het mobiele apparaat.
    2. Start de Spotify-app op en log in op uw Spotify Premium-account.
    3. Selecteer muziek en speel deze af via de Spotify-app.
    4. Kies het pictogram Connect (Verbinden) op de Spotify-app en selecteer het systeem als het apparaat voor de audio-uitgang. De muziek wordt afgespeeld op het systeem.