Artikel-ID : 00177825 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Kan geen verbinding maken via Wi-Fi Direct. / Kan geen verbinding maken met de tv en mobiele telefoon.

Controleer het volgende.

• Draadloze apparaten, zoals routers, draadloze telefoons, draadloze tv-ontvangers, radio's, draadloze camera's, Bluetooth-apparaten of magnetrons, zenden sterke radiogolven uit die de prestaties van Wi-Fi Direct kunnen verstoren.
      We adviseren u om deze draadloze apparaten ver van de tv en mobiele telefoon te plaatsen wanneer u Wi-Fi Direct gebruikt.
    • Omdat de frequentie van 2,4GHz onderhevig is aan veel interferentie en lawaaierige omgevingen, kunnen er soms pakketconflicten optreden. Ondanks de ruisonderdrukkingsmaatregel die we hebben getroffen om de beeldkwaliteit te verbeteren, kan de tv-software niet garanderen dat er tijdens de overdracht geen pakketverlies optreedt.
    • Schakel de televisie uit en aan met de afstandsbediening om te herstellen.
    • Wis het geregistreerde apparaat en registreer het toestel vervolgens opnieuw.
      Het wissen van het geregistreerde apparaat
      1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Instellingen.
      3. Selecteer Systeem settings.
      4. Selecteer Instellen.
      5. Selecteer Netwerk.
      6. Selecteer Wi-Fi Direct Settings (WiFi Direct-instellingen) en druk vervolgens op de OPTIONS-knop op de afstandsbediening.
      7. Open het scherm Apparaatlijst tonen/verwijderen, druk op OPTIONS (Opties) en selecteer All Delete (Alles verwijderen).
    • Als er nieuwe software voor de tv beschikbaar is, dient u de nieuwe software te downloaden en de tv te updaten.
      Om de software via het netwerk te updaten, voert u de volgende stappen uit:
      1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Instellingen.
      3. Selecteer Customer Support (Klantenondersteuning).
      4. Selecteer Software-update.
      5. Selecteer Netwerk.

OPMERKING: Probeer een andere mobiele telefoon of start het apparaat opnieuw op als de verbinding wordt verbroken of als u niet tevreden bent met de verbinding.