Artikel-ID : 00186957 / Laatst gewijzigd : 17-10-2017

Kennisgeving voor gratis reparatie: Planar T * FE 50 mm F1.4 ZA verwisselbare lens — 17 oktober 2017

  In een klein aantal lenzen van het type SEL50F14Z Planar T * FE 50 mm F1.4 ZA (met E-bevestiging) kan de binnenkant van de lens ondoorzichtig of troebel zijn, wat negatieve gevolgen heeft voor de helderheid.

  Als u een of meer van de hieronder vermelde producten hebt die last hebben van dit zeldzame fenomeen (hieronder in meer detail beschreven), komt u in aanmerking voor ons gratis reparatieprogramma. Wij repareren de getroffen lens, gratis, tot en met 31 oktober 2019.

  Raadpleeg de onderstaande gegevens en neem contact op met ons voor meer informatie.

  We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat hierdoor wordt veroorzaakt en stellen uw begrip op prijs.


  Fenomeen

  In een klein aantal lenzen van het type SEL50F14Z Planar T * FE 50 mm F1.4 ZA (voor onze digitale α-camera met verwisselbare lens met E-bevestiging) kan de binnenkant van de lens ondoorzichtig of troebel zijn.

  Wat moet u doen?

  • Slechts een klein aantal van de geproduceerde units hebben last van dit zeldzame fenomeen. Gebruik onze serienummercontrole om te valideren of uw specifieke unit inderdaad last heeft van dit probleem.
  • Als uw lens deze symptomen vertoont en uw serienummer wordt gevalideerd, gaat u naar een bevoegd servicecentrum voor een gratis reparatie (u wordt omgeleid naar een erkend servicecentrum als uw serienummer wordt gevalideerd). U kunt ook teruggaan naar de winkel.

   OPMERKING: Neem een aankoopbewijs mee (zoals de aankoopbon) als u naar een bevoegd servicecentrum gaat of de unit naar de winkel terugbrengt.

  Lijst van de serienummercontrole

  Waar vind ik het serienummer?

  Het productieserienummer staat gegraveerd op het plaatje op de zijkant van de lens.

  Productnummer SEL50F14Z

  Aanmeldingsperiode gratis reparatieprogramma

  • Geldig tot en met 31 oktober 2019