Artikel-ID : 00194572 / Laatst gewijzigd : 05-03-2021

Bericht over gratis reparatie voor een beperkte hoeveelheid α9-camera's (ILCE-9) die kunnen worden geïdentificeerd op basis van serienummer

  16 januari 2018

  Hartelijk dank voor uw interesse in de producten van Sony.

  We zijn erachter gekomen dat de multi-interfaceschoen van een beperkte hoeveelheid α9-camera's (ILCE-9) kan losraken onder bepaalde omstandigheden wanneer er een optionele grote flitser is bevestigd en er veel druk op wordt uitgeoefend.

  We bieden u een gratis reparatie aan als uw camera een serienummer heeft dat overeenkomt met een van de serienummers van de betrokken apparaten en u dit probleem tegenkomt terwijl u de camera gebruikt. Hieronder vindt u meer informatie over het controleren van het serienummer van uw camera en het probleem.

  We verontschuldigen ons voor de mogelijke hinder die hierdoor wordt veroorzaakt. We stellen uw begrip en medewerking op prijs.

  Van toepassing op model

  Digitale α9-camera (ILCE-9) met verwisselbare lens

  Van toepassing op serienummers

  Dit probleem kan zich bij slechts enkele ILCE-9-camera's voordoen. Controleer of uw apparaat in aanmerking komt voor een gratis reparatie met behulp van onze serienummercontroletool als u dit probleem tegenkomt:

  Serienummercontrole voor Nederland

  Serienummercontrole voor België

  Hoe kan ik het serienummer controleren?

  Het serienummer staat gegraveerd op het modelplaatje op de onderkant van de camera.

  Locatie van het serienummer

  Het serienummer bestaat uit 7 cijfers.

  Fenomeen

  De multi-interfaceschoen komt in slechts enkele gevallen los wanneer er een optionele grote flitser is bevestigd en er veel druk op wordt uitgeoefend.

  Bewegingsrichting (voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts)

  Flitserbeweging

  Multi-interfaceschoen

  Details van het gratis reparatieprogramma van Sony

  Ga naar een bevoegd servicecentrum om de camera te laten repareren als u ziet dat de multi-interfaceschoen loskomt terwijl u de camera gebruikt en uw camera volgens de serienummercontroletool in aanmerking komt voor een gratis reparatie. Het bevoegde servicecentrum repareert uw product gratis.

  Bevoegd servicecentrum in Nederland

  Bevoegd servicecentrum in België

  Het duurt ongeveer een week om de camera te repareren nadat het servicecentrum een product heeft ontvangen dat in aanmerking komt.

  Aanmeldingsperiode gratis reparatieprogramma

  Het gratis reparatieprogramma is geldig tot 31 maart 2022.