Artikel-ID : 00244227 / Laatst gewijzigd : 23-04-2020

Het volume van de autoradio wordt verlaagd als ik mijn via Bluetooth aangesloten smartphone opnieuw opstart

Hoe kan ik het volume van mijn autoradio verhogen wanneer deze via Bluetooth is aangesloten op mijn mobiele apparaat?

Afhankelijk van de volume-instelling in de Music Center-app wordt het volume mogelijk automatisch verlaagd wanneer u uw smartphone opnieuw opstart. Als u merkt dat het volume van uw autoradio lager is nadat u uw smartphone opnieuw hebt opgestart, past u het speakervolume van de telefoon rechtstreeks aan in plaats van de Music Center-app te gebruiken.