Artikel-ID : 00206666 / Laatst gewijzigd : 30-11-2020

De functie Voice search (Zoeken via spraak) gebruiken op uw tv

BELANGRIJK: dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten of besturingssystemen:

De functie voice search (zoeken via spraak) helpt u inhoud te vinden door te luisteren naar uw gesproken zoektermen. Om de functie voice search (zoeken via spraak) te kunnen gebruiken, hebt u een internetverbinding nodig.

Wanneer u gebruikmaakt van een app, worden zoekresultaten in de app weergegeven op uw tv-scherm. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van apps waarin de functie voice search (zoeken via spraak) kan worden gebruikt:

• Google Play™ Store: beschikbare apps zoeken
    • Google Play Movies & TV: beschikbare inhoud zoeken
    • YouTube™: beschikbare inhoud zoeken
    • TV broadcast: tv-programma's met betrekking tot uw zoekwoord worden weergegeven op het tv-scherm

OPMERKING: als de app die u gebruikt niet wordt ondersteund door de functie voice search (zoeken via spraak), worden zoekresultaten van YouTube-inhoud getoond.

Hoe gebruik ik de functie Zoeken via spraak?

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening van de tv op de knop Microphone (microfoon) of Google Assistant, afhankelijk van uw tv-model.
       De locatie van de knop Microphone (Microfoon) of Google Assistant
    2. Spreek in de microfoon aan de bovenkant van de afstandsbediening en noem bijvoorbeeld een filmtitel.

Als uw model ondersteuning biedt voor eARC:

*Google, Android, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.