Artikel-ID : 00206340 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Wat is er gewijzigd in het startmenu na de software-update?

Het nieuwe startmenu bevat Apps, Play Next (Volgende afspelen), geschiedenis van tv-kanalen, aanraders op internet en de pictogrammen Ingangen, Timers en Instellingen.

Vóór de updateNa de update

Wanneer u (Apps) selecteert, wordt er een lijst weergegeven met apps die u tot nu toe hebt gedownload of geïnstalleerd. (U kunt hetzelfde bereiken door de knop HOME (Start) op de afstandsbediening ingedrukt te houden.)

Vóór de updateNa de update

In plaats van HDMI 1 of HDMI 2 rechtstreeks in het startmenu te selecteren om naar de ingang te gaan, selecteert u nu het pictogram Ingangen in de rechterbovenhoek van het nieuwe startmenu en schakelt u vervolgens over naar de gewenste ingang.
    (Als u drukt op de knop INPUT (Ingang) op de afstandsbediening, krijgt u hetzelfde scherm te zien als via het pictogram Ingangen in het startmenu.)

Vóór de updateNa de update

De positie van Instellingen en Timers is gewijzigd van de onderste rij van het startmenu naar de rechterbovenhoek van het vernieuwde startmenu. (Hun weergave nadat ze zijn geselecteerd is nog hetzelfde.)

Vóór de updateNa de update

Help vindt u niet langer in de onderste rij van het startmenu, maar in de lijst met apps die u ziet nadat u (Apps) selecteert. (U kunt hetzelfde bereiken door de knop HOME (Start) op de afstandsbediening ingedrukt te houden.)

Vóór de updateNa de update

Het pictogram voor de Wi-Fi-signaalsterkte wordt niet weergegeven in het nieuwe startmenu. (Druk op de knop HELP op de afstandsbediening en selecteer Netwerkstatus weergeven om de sterkte van het Wi-Fi-signaal te bevestigen.)

Vóór de updateNa de update