Artikel-ID : 00204971 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Kennisgeving van software-updates voor de camera's α7R-III (ILCE-7RM3) en α7-III (ILCE-7M3) — 7 december 2018

  7 december 2018

  Sony Corporation
  Sony Imaging-producten & Solutions Inc.

   

  Kennisgeving van software-updates voor klanten met de digitale camera's met verwisselbare lens α7R-III (ILCE-7RM3) of α7-III (ILCE-7M3)

   

  Bedankt dat u producten van Sony gebruikt.

   

  Wij hebben geconstateerd dat de volgende problemen kunnen optreden met onze digitale camera's met verwisselbare lens α7R-III en α7-III.

  1. In zeldzame gevallen stopt uw α7R-III of α7-III met werken tijdens het schrijven van RAW-gegevens op een SD-kaart die al meermaals is gebruikt.

   Opmerkingen:
   • Dit kan fouten veroorzaken in de bestanden die de beelden beheren, waardoor uw camera geen beelden kan weergeven.
   • Het beeldmateriaal op de geheugenkaart raakt niet beschadigd en wordt niet gewist, behalve beeldmateriaal dat tijdens de fout werd overgezet.
   • Als uw camera geen beelden meer weergeeft, moet u de onderstaande stappen volgen om de functie 'Recover Image DB' (Beeldmateriaal herstellen) te gebruiken:
    • Selecteer MENU → (Setup (Installatie)) → [Recover Image DB] (Beeldmateriaal herstellen) → desired memory card slot (gewenste geheugenkaartsleuf) → [ENTER] (Bevestigen).
     Maak vervolgens een foto, maak een back-up van uw gegevens op een pc of een ander apparaat en formatteer de geheugenkaart van uw camera.

      
  2. Als u met de α7R-III een foto maakt met de functie Auto Review (Automatische weergave) kan het voorkomen dat de camera niet meer reageert.

   

  Wij brengen halverwege december een software-update uit voor het systeem om dit probleem te verhelpen. Tot die tijd kunt u de volgende voorzorgsmaatregelen nemen.
  Opmerking: terwijl wij nieuwe systeemsoftware voorbereiden, wordt de huidige systeemsoftware niet meer als update aangeboden.

  1. Maak voordat u nieuwe foto's maakt een back-up van uw gegevens en formatteer de geheugenkaarten in beide geheugenkaartsleuven of gebruik een nieuwe geheugenkaart.
  2. Zorg ervoor dat de functie Auto Review (Automatische weergave) is uitgeschakeld als u foto's neemt.

   

  Wij bieden onze excuses aan voor het ontstane ongemak door het gebruik van de betreffende producten en bedanken u voor uw begrip.