Artikel-ID : 00225260 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Voordelen en features van de ILCE-9 firmware-update naar Ver. 5.00

De systeemsoftware-update (firmware-update) naar Ver 5.00 bouwt verder op de reeds veelgeprezen AF-prestaties van het model en voegt een reeks nieuwe functies toe die het maken en bekijken van opnames en het aanpassen van de camera nog verder ondersteunen.

OPMERKING: Ga naar de ILCE-9 Downloads-sectie voor de nieuwste systeemsoftware-update (firmware-update).

BELANGRIJK: Bekijk de volgende voordelen en wijzigingen voordat u de update uitvoert.

Extra functies en wijzigingen in specificaties

Controleer de hieronder beschreven wijzigingen vóór het installeren van de update. Indien er koppelingen naar de Helpgids worden gegeven of als er andere informatie wordt verstrekt, dient u deze ook te bekijken.

Opnamen maken

Weergave

De camera aanpassen

Netwerkfuncties

Verwijderde functies

Controleer de hieronder beschreven verwijderde functies vóór het installeren van de update. Indien er koppelingen naar de Helpgids worden gegeven of als er andere informatie wordt verstrekt, dient u deze ook te bekijken.

Verwijderde functies