Artikel-ID : 00223307 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019Afdrukken

Wat is de functie Noise-Cancellation Optimiser?

  Wist u dat u de instellingen voor ruisonderdrukking kunt optimaliseren? Ruisonderdrukkingstechnologie stelt gebruikers in staat instellingen aan te passen door een analyse uit te voeren van nieuwe en aangepaste omstandigheden.

  De functie detecteert variabele factoren, zoals de verandering van luchtdruk in een vliegtuig, het al dan niet aanwezig zijn van een bril en zelfs uw kapsel! Als u uw hoofdtelefoon eenmaal hebt geoptimaliseerd, blijven deze instellingen behouden totdat u het programma opnieuw uitvoert.

  Wij raden u aan de Optimiser uit te voeren als u uw headset voor de eerste keer gebruikt, als u reist met een vliegtuig, of als u zich in een omgeving bevindt waarin u de headset het vaakst gebruikt. Als de omstandigheden waarin u uw headset gebruikt drastisch wijzigen, is het altijd handig om deze functie uit te voeren. U kunt deze functie ook uitvoeren via de app Sony | Headphones Connect.
   

  Zo voert u de functie Optimiser uit

  1. Zet uw headset aan
  2. Activeer de NC-modus
  3. Houd de knop NC/AMBIENT ongeveer 2 seconden ingedrukt terwijl de headset in de NC-modus staat, totdat u de gesproken melding hoort
  4. Optimalisatie starten! Laat uw hoofdtelefoon het werk doen en verstoor het optimaliseringsproces niet. U annuleert het proces als u de headset tijdens het programma gebruikt.

   

  Niet vergeten: als u de knop NC/Ambient hebt ingesteld als de knop voor Google Assistant/Amazon Alexa, kunt u de functie NC Optimiser (Optimalisering ruisonderdrukking) niet bedienen vanaf de headset. Gebruik in plaats daarvan de app Sony | Headphones Connect.