Artikel-ID : 00226242 / Laatst gewijzigd : 27-03-2019

Firmware-update voor de Android-tv's uit 2018 van Sony (AF9- en ZF9-serie) - beschikbaar vanaf 27 maart 2019

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We kunnen u meedelen dat er een nieuwe firmware-update (6.0744 ) beschikbaar komt op uw tv vanaf 27 maart 2019. Deze wordt de komende weken geleidelijk uitgerold naar alle op internet aangesloten tv's.

Deze nieuwe firmware zal de prestaties van de tv verder verbeteren en biedt de volgende upgrades:

• U kunt de Kodi-app nu installeren
  • HDR-inhoud van YouTube wordt nu automatisch gedetecteerd en weergegeven in HDR-indeling

OPMERKING: Voor de volledige lijst met alle functies en voordelen of om deze firmware te downloaden, gaat u naar de productpagina voor uw tv.

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is te zorgen dat de instelling Automatisch software download op uw tv is ingeschakeld. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

U kunt de firmware ook downloaden van de Europese ondersteuningswebsite en uw tv bijwerken via USB met een flash-geheugen.

Sony hecht altijd veel waarde aan de feedback van klanten en streeft naar innovatie en algehele productkwaliteit.

[Toepasselijke modelseries]

• Android TV's van Sony uit 2018: ZF9- en AF9-serie (nu downloaden)

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9