Artikel-ID : 00227441 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

De Beeldmodus van mijn Android TV schakelt automatisch over naar Levendig

Als de Android TV™ automatisch overschakelt op Levendig nadat u de instellingen voor Beeldmodus hebt gewijzigd in Standaard of Gebruiker, moet u het volgende controleren:

Controleer of de Autom. beeldmodus is uitgeschakeld

1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Onder de categorie TV kiest u Picture & Display (Beeld en weergave).

Categorie TV en Picture & Display (Beeld en weergave)

4. Kies Picture adjustments (Beeldaanpassingen).
    5. Kies Autom. beeldmodus.
    6. Kies Uit.

Autom. beeldmodus

Controleer of de Beeldherstelmodus is uitgeschakeld.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Onder de categorie Systeemvoorkeuren kiest u Winkelmodusinstellingen.

Winkelmodusinstellingen

4. Kies Beeldherstelmodus.
    5. Kies Uit.

Controleer of de DEMO-modus is uitgeschakeld.

Als het probleem niet is opgelost nadat u de voorgaande stappen hebt uitgevoerd, moet u de fabrieksinstellingen herstellen.