Artikel-ID : 00229012 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Beveiligingsupdate voor VAIO Update - 20 juni 2019

Geachte klanten van Sony,

Sony heeft onlangs een potentieel beveiligingslek gevonden in het programma 'Sony VAIO Update' voor Sony® VAIO®-pc's.
    De beveiligingsupdate voor dit probleem is uitgebracht en wij raden alle klanten aan deze update meteen toe te passen.

Getroffen computers

Sony VAIO-computers met VAIO Update-versie 7.3.0.03150 of eerder.
    Opmerking: De potentiële kwetsbaarheid bestaat ongeacht of VAIO Update vooraf was geïnstalleerd of later is bijgewerkt.

Mogelijk beveiligingslek

Door het beveiligingslek kan een derde partij willekeurige code uitvoeren op een computer waarin dit probleem optreedt.

Oplossing

Gebruik gelijk VAIO Update om de 'VAIO Update 7.4.0.15200 of hoger' uit te voeren.
    Opmerking: Als uw computer de standaard VAIO Update-instellingen gebruikt, is de update 'VAIO Update 7.4.0.15200 of hoger' automatisch geïnstalleerd.

Hoe controleer ik de VAIO Update-versie?

1. Open Windows Verkenner.
    2. Blader naar de lokale schijf (C: ) \Program Files\Sony\VAIO Update directory.
      of
      Blader naar de lokale schijf (C: ) \Program Files\Sony\VAIO Update 5 directory.
    3. Dubbelklik op het bestand Version.txt.