Artikel-ID : 00255471 / Laatst gewijzigd : 13-01-2021

Uw Android TV™ instellen om de settopbox (tv-box of kabel/satellietbox) te bedienen.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Stap 1: Controleer of uw tv is uitgerust met een tv-box of een kabel-/satellietbox. Ga naar InstellingenTv kijken Externe ingangen, de bediening van de settopbox is compatibel.

Stap 2: Volg de onderstaande stappen.

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Tv kijkenExterne ingangenInstelling kabel/satelliet receiverInstelling bedienen kabel/satelliet receiver.
      • Selecteer Tv kijkenExterne ingangenInstelling kabel/satelliet receiverInstelling bediening kabel/satelliet receiver.
    4. Volg de instructies op het scherm.

OPMERKINGEN:

• Deze functie werkt niet bij sommige settopboxen.
    • Richt de afstandsbediening van de tv tijdens het gebruik op de settopbox.
    • Afhankelijk van de externe apparaten reageren sommige knoppen mogelijk niet.
    • Als u een knop op de afstandsbediening ingedrukt houdt, werkt de functie mogelijk niet. Probeer in plaats daarvan herhaaldelijk op de knop te drukken.
    • De toets REC(STB) op het scherm werkt niet voor STB's die niet over de opnamefunctie beschikken.