Artikel-ID : 00231510 / Laatst gewijzigd : 01-09-2019

Firmware-update: WF-1000XM3-compatibiliteit met Windows 10 — 29 augustus 2019

De nieuwe firmware is nu beschikbaar op de WF-1000XM3-productpagina:

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

Aankomende firmware-update: WF-1000XM3-compatibiliteit met Windows 10 — 22 augustus 2019

We kunnen u met genoegen meedelen dat er aan het einde van de maand een nieuwe firmware-update beschikbaar zal zijn. Deze update maakt uw WF-1000XM3-hoofdtelefoon compatibel met elke computer waarop het besturingssysteem Windows 10 (OS) is geïnstalleerd.

Waarom brengen we deze nieuwe firmware-update uit?

Deze update lost een specifiek probleem op waarbij er geen audio (geluid en/of muziek) te horen is via de WF-1000XM3 wanneer deze via Bluetooth is verbonden met een computer met een bepaalde Windows 10-versie.

Hoe kan ik deze firmware-update vinden?

De update is alleen van toepassing voor pc's of laptops waarop Windows 10 is geïnstalleerd. Zoals gebruikelijk zal deze nieuwe firmware worden gedistribueerd naar klanten via de partnerapp Headphones Connect. Ook kunt u de komende dagen terecht op de productpagina van de WF-1000XM3 op onze ondersteuningswebsite.

We adviseren u daarnaast om deze pagina aan uw favorieten toe te voegen of de Support by Sony-smartphoneapp te installeren zodat u op de hoogte blijft van updates aan dit artikel.

Bedankt voor uw begrip en geduld.