Artikel-ID : 00250164 / Laatst gewijzigd : 18-09-2020

Tips en opmerkingen voor de afstandsbediening van tv-modellen XBR X850G / X950G / ZG9 / AG9-serie

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Hier volgen tips en opmerkingen over de afstandsbediening die bij sommige Android TV™-modellen uit 2019 wordt geleverd.

Tv-afstandsbediening met Bluetooth uit 2019

Functies van de afstandsbediening

• De meeste afstandsbedieningen werken via infraroodcommunicatie (IR). Als u deze afstandsbedieningen wilt gebruiken, richt u hem op uw tv. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u uw tv in elke richting bedienen, omdat deze Bluetooth®-communicatie gebruikt voor alle bewerkingen, met uitzondering van de aan-uitknop.
    • Als de Bluetooth-communicatie om welke reden dan ook wordt verbroken, schakelt de afstandsbediening automatisch over op de IR-modus.
      • De microfoonknop (MIC) werkt alleen via Bluetooth-communicatie.

De afstandsbediening koppelen