Artikel-ID : 00235771 / Laatst gewijzigd : 27-03-2020

Wat is uniek aan Game Enhancer? (Xperia 5)

Vraag

• Welke speciale functies heeft Game Enhancer (Gameverbeteraar)?
    • Wat is er uniek aan Game Enhancer (Gameverbeteraar)?
    • Wat is er nieuw in Game Enhancer (Gameverbeteraar) op Xperia 5?

Geldig voor

• Xperia 5

Oplossing

De app Game Enhancer (Gameverbeteraar) is ontworpen om de game-ervaring te verbeteren. Hiermee vindt u al uw games op één plek en tijdens het spelen kunt u alle meldingen van buitenaf blokkeren, zodat u
    zich op het spel kunt concentreren. Met Game Enhancer kunt u ook het scherm opnemen* en delen met andere gamers, en ook kunt u tijdens het gamen met elkaar praten. En bovendien
    ontdekt u tips en trucs in de game terwijl u speelt. Dankzij het uitgebreide scherm van de Xperia 5 verstoort de gebruikersinterface van Game Enhancer (Gameverbeteraar) de gameweergave niet.

Bij de introductie beschikt de Xperia 5 over een bijgewerkte versie van Game Enhancer (Gameverbeteraar) met de volgende verbeteringen:

• Bredere zoekinterface voor webpagina-overlay en surfen op YouTube.
    • Burst van screenshots om gameplay vast te leggen.
    • Gelijktijdig opnemen van game-audio en commentaar, met de mogelijkheid om uw stem om te vormen.
    • Meer instellingen voor ongestoorde gameplay, zoals het uitschakelen van de cameratoets en inkomende oproepen.

*Schermopname is niet in alle games beschikbaar.