Artikel-ID : 00236591 / Laatst gewijzigd : 01-09-2020

Mijn Bluetooth-afstandsbediening werkt niet goed na het aansluiten van een DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth

Kan de tv niet bedienen met een Bluetooth-afstandsbediening. Het duurt lang om de Bluetooth-afstandsbediening te bedienen. Kan DUALSHOCK4 niet ontkoppelen en loskoppelen.

BELANGRIJK:

• Dit artikel heeft alleen betrekking op specifieke producten en/of besturingssystemen. Raadpleeg het gedeelte Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is.
    • Omdat de PlayStation Now-service wordt beëindigd, worden DUALSHOCK-controllers niet langer ondersteund.
      Raadpleeg voor meer informatie: De DUALSHOCK4 verbinden met een Android TV™

Als u DUALSHOCK4 met de tv hebt verbonden via Bluetooth, haalt u de stekker van de tv uit het stopcontact, sluit u deze weer aan en ontkoppelt u DUALSHOCK4 als volgt:

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer  Illustratie van instellingenInstellingen.
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Remotes & Accessories (Afstandsbedieningen en accessoires) — Bluetooth-instellingenWireless Controller (Draadloze controller) — Unpair (Ontkoppelen) — OK. (Android™ 9 Pie)
      • Selecteer Bluetooth-instellingenWireless Controller (Draadloze controller) — Unpair (Ontkoppelen) — OK. (Android™ 8.0 Oreo™ of eerder)